Då bar det upp till Stockholm! Fick möjlighet till en kort vistelse dit så passade på att shoppa och äta på Hard Rock (ja, igen!). 
 
Stockholm är precis som den stad jag är ifrån; väldigt mysig, precis vid vattnet, har många fina stora gamla byggnader och en jättehärlig stad att vara i på sommaren. 

Jag bodde på hotell Clarion Sign vilket funkade utmärkt! Låg hyfsat centralt (precis bredvid centralen), var rent och fräscht, modernt och lite lyxigt men det jag längtade mest till var frukosten! Jag visste att frukosten där skulle vara bra så jag såg fram emot den. Jättebra hotell att bo på om man ska som mig, bara stanna en natt, eller om man är på affärsresa.  
 
 
 
 
 
 
På kvällen blev det mat och drinkar på Hard Rock vilket denna gång, till skillnad från dagarna innan i Köpenhamn, var supergott! Jag beställde chicken Fajitas och Rasberry Mojito- jättegott! Jag beställer nästan alltid en Rasberry Mojito när jag är på Hard Rock och då jag inte drack det i Köpenhamn, såg jag fram emot den! Jättebra service, trevliga och hjälpsamma. Det är nästan alltid sån härlig energi på dem olika restaurangerna.