Då jag reser ganska mycket tänkte jag att jag kan lägga upp bilder här och tipsa lite! Bland annat så pendlar jag mellan Sverige och min förra detta boplats där jag idag har flertal olika vänner, Los Angeles. Jag bor då i Hollywood bland filmevent, rockklubbar och restauranger, hemma hos min pojkvän som jag har ett långdistans föhållande med. 

Jag har nu kommit hem efter att hälsat på min pojkvän i LA och vi reste då runt lite; till Santa Monica och stranden, till San Diego och vi hälsade på hans familj i Mexico! I Mexico åkte vi till staden Tecate som är känd för den väldigt goda tortillan och ölen med samma namn: Tecate! Staden ligger i Baja Californinen och det tar endast 20 minuter att köra från gränsen tillbaka till San Diego. 

 
 
 
 
SAN DIEGO
 
 
 
Vägen från San Diego till den Mexikanska gränsen.
 
 
 
 
 
TORTILLERIA- där lagar dem varje dag tusentals av dem fantastiskt goda tortillas som äts dagligen i Mexico. Har ni inte ätit riktiga Mexikanska tortillas än så gör det när ni får chansen! Ät dem direkt när dem kommer från plattan, ni behöver inga tillbehör, det kommer att vara dem godaste tortillas ni ätit!  
 
 
 
 
PANADERIA
 
 
PANADERIA- även här bakas det varje dag tusentals av dem traditionella "Pan Dulce" (Sweet Bread). 
 
 
 
 
 
 
 
SAN DIEGO
 
 
 
IKEA LOS ANGELES
 
 
 
Pojkvännen med ett gäng fantastiska musiker efter en lång kväll i studion där dem gjort musik till en kommande tv- serie från Fox Studios.
 
 
 
 
 
Beverly Hills
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SAN DIEGO- Old Town
 
 
SAN DIEGO

 

I Los Angeles så finns det så mycket man kan göra och sååå många ställen man kan åka till. Vi åkte som sagt bland annat till Santa Monica, San Diego och Mexico. I Mexico var vi ungefär en vecka men då det ligger så nära till San Diego åkte vi nästan varje dag över gränsen. Att åka över gränsen är en upplevelse i sig. En lång bilkö på den Mexikanska sidan med folk som säljer tuggumi, tortillas, glass, burritos och efter en lång inspektion får man komma in i USA. 

Väl i San Diego åkte vi till stranden, till en vattenpark, till Sea World, hälsade på hans kompisar (han har bott i San Diego ca 10 år), Old Town... ja det finns hur mycket som helst att göra och vi hade en riktigt slappe semester. 

Vi bodde som sagt i Hollywood och där finns det väldigt mycket att göra: shopping, "malls", filmevent, nattklubbar, konserter, rockklubbar, barer, hiking....Då jag har bott i Hollywood och min pojkvän bor där gör vi inga typiska turist saker utan har det mest mysigt och tar det lugnt.

Allt tar sin tid och jag rekommenderar alla som åker till Los Angeles att hyra en bil! Allt från att ta sig till shopping/ handla mat till att åka till stranden eller ta sig till en annan stad i Kaliforninien behöver man bil till.