Stack i helgen iväg på en weekend till London för att hälsa på en kompis som bor där. Blev lite spontant men det gick ändå ganska smidigt! Tidigare samma vecka satt jag och snackade med min kompis och då jag inte hade något inplanerat den helgen bokade jag flyg. Jag flög med SAS från Kastrup till Heathrow, fredag-tisdag. Jag tog tåget över bron från Malmö till Köpenhamns flygplats, vilket är ett smidigt sätt att ta sig dit på (om tåget nu mot förmodan faktiskt går som dem ska). SAS brukar vara bra att flyga med och jag flyger oftast med dem när jag har en kort resa. (Långresor med SAS är jag inte så insatt i.) 
 
Det finns hur mycket som helst att göra i London och en weekend räcker inte för att se och uppleva allt. 
fredagen landade jag runt 17 tiden och fick från flygplatsen ta tåget hem till min kompis. Vi var båda ganska trötta så vi stannade inne den kvällen. 
Lördagen åkte vi först till Oxford Street, shoppade lite, och sen till Hyde Park. I Hyde Park blev det Corona och Fish & Chips. Efter det blev det en snabb sväng till Picadilly Circus och sen tillbaka hem till min kompis för att göra oss redo för kvällen. 
        
 
 
 
Vi drog in till Oxford Street och mötte upp hennes kompis som jobbar som promoter och skulle ta oss till något ställe som dem hypade upp ganska mycket; lång kö, "fancy" yadayada men väl inne var det så tråkigt. Dålig musik, inget folk (alla stod där ute i kö...haha), konstiga typer. Så jag och min kompis drog av oss klackarna och stack till en klubb på Picadilly som skulle vara riktigt bra. På med klackarna igen, går in och BOOM- Cafe de Paris. Fet design och inredning (lite teater över det), musiken som var riktigt bra där hördes medan vi lämnade in jackorna, gick ner för den dubbelböjda trappan vart DJ'n satt emellan, och möttes av ett dansgolv med en stor chandelier hängandes i mitten av allt! Grym musik, coolt ställe, trevlig och rolig personal, bra människor där- en riktigt rolig kväll och vi kom hem tidigt nästa morgon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
söndagen vaknade vi relativt tidigt, med tanke på när vi gick och la oss, och åkte till Buckingham Palace. Efter en stund där drog vi för att kolla in London Bridge. Den stod där den skulle haha, jag kan tänka mig att den är mycket finare på kvällen upplyst. Åkte sen vidare tillbaka in mot Picadilly/ Oxford Street området. Allt tar ju sin lilla tid så väl framme var vi så trötta att vi åkte hem igen.
 
måndagen jobbade min kompis så då sov jag ut lite, drog sen till ett köpcenter i närheten och efter det till Oxford Street där vi möttes upp. Vi och en av hennes kollegor tog en AW och åt sedan på Jamie Olivers restaurang- supergod pasta!