Maui var underbart- vackert, skönt klimat, mysigt, härligt och coolt. Hawaii är ett drömresmål då det inte bara är exotiskt men även för att det passar både den äventyrslysta (surfa, åka igenom regnskog och berg för att komma till svarta stränder, åka zipline, hoppa fallskärm, simma med vilda delfiner, vara i hajbur, snorkla, åka helikopter runt vulkaner...), men även den som vill slappa (stränderna är så fina med sitt klara vatten och vit sand), åka runder mellan öar, shoppa, leva lyxigt. Det finns alltså något för alla! 
 
Vi bodde på The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas och det var jättebra!! Väldigt mysigt att komma dit för första gången till den öppna entren med facklor, palmer, julgranar och julpyntat. Väldigt stort, öppet, och fräscht, bra service och bra underhållt. Många poolar fullt med palmer och facklor som omringade dem, hot tubs, sport bars, grillar, gym, spa, anslutning till stranden och en väldigt fin strandpromenad och stora fina gräsområden där dem som ville kunde spela fotboll etc. På fredagarna hade dem även en liten marknad på en av gräsplättarna. 
 
Vi var på Maui i en vecka och då tog vi det mest lugnt och hade en riktigt skön och mysig semester. Vi var på stranden nästan varje dag där vi snorklade, simmade med stora vilda havssköldpaddor, såg delfiner. Vi hade tur för nu när vi var där var det valsäsong, så medan vi låg och solade såg vi nästan varje dag vilda valar hoppa. Det var runt 30 grader vilket är perfekt och behagligt. 
      När vi inte var på stranden så åkte vi til grannbyn/staden och åt på Hard Rock Cafe Maui, shoppade, gick på en massa söta gator. Hard Rock Cafe här var jättelitet men mysig då den låg precis vid havet med utsikt på bergen där jag och en kompis åkte Zip Line (linbana). En av kvällarna i grannstaden så gick vi på en Luau vilket är en Hawaiiansk fest med underhållning och stor barbeque. Dem bjöd på en trevlig och rolig show med skratt, elddans, musik och efter blev det hawaiianskt grillad mat. 
 
Allt var så grönt och fint, facklorna överallt gjorde det super mysigt och det var precis så härligt som man ser det på film. Människorna där är så trevliga och snälla. 
 
The Westin var perfekt att bo på och hade allt man kunde be om! Hade pooler men även strand. Nära till bra restauranger men hade även en liten matshop om man behövde något litet (eller 10 min walk till affären). Ett supermysigt och bekvämt ställe att bo på!
 
 
(Bor ni på The Westin eller i närheten så måste ni gå till restaurangen "Dukes"! Fantastiskt god mat, super mysigt, jättecoolt, väldigt öppet med mycket trädetaljer, stora fläktar i taket, facklor överallt)
http://www.dukesmaui.com